Verdrietig

De afgelopen weken zijn heftig geweest…..eind augustus zijn de pupjes van Ollie geboren, 8 prachtige pups met mooie geboortegewichten. Ollie was een zorgzame moeder en genoot zichtbaar van haar kroost maar helaas was dat maar van korte duur…..na 4 dagen overleed de eerste pup en in de week daarna zijn de andere 7 pups ook overleden.

Ze waren besmet met het herpes virus en dat is zo’n heftig virus dat meestal het hele nest overlijdt. Het was voor Ollie en haar baasjes een rollercoaster….elke dag als een pupje overleed de hoop hebben dat de andere pupjes sterk genoeg zijn en het mogen overleven…en de hoop weer weggeslagen zien worden omdat er toch weer een pup ziek wordt en overlijdt.

inmiddels zijn we een paar weken verder en is Ollie weer in haar “oude” doen….ze gaat weer blij mee voor een wandeling, komt met speeltjes aanzetten en is haar gedrag relaxed, ook hebben de baasjes van Ollie het een plekje kunnen geven.

We hadden nu onze hoop op Yenta gevestigd…..maar helaas waren er met de echo geen pupjes in wording te zien. We zeiden al….de zusjes zijn solidair met elkaar, de 1 geen pups..dan de ander ook niet…..we willen heel graag pups van Yenta en Kuma dus we gaan over een half jaar voor de herkansing en dan hopen dat het dan wel lukt!